HJOED YN IT PARK

  • 00Dagen
  • 00Uren
  • 00Minuten
  • 00Seconden

BRUZAN ONTWIKKELING

“Als hoofdsponsor ben ik trots om deel uit te maken van deze viering van muziek, eten en verbondenheid,” zegt Bruno Zandberg van BruZan Ontwikkeling. Dit jaar sponsort BruZan Ontwikkeling voor het eerst het festival Hjoed yn it Park, maar Bruno is al jaren bekend met het Franekerse festival. “Hjoed yn it Park, ja, daar ging ik elk jaar gewoon heen.” Toen BruZan werd gevraagd om dit jaar te sponsoren, was het antwoord wel duidelijk: natuurlijk!

Over BruZan Ontwikkeling

“Om het heel eenvoudig te brengen, ik koop locaties en ontwikkel plannen,” legt Bruno uit. BruZan Ontwikkeling is een veelzijdige projectontwikkelaar, actief in nieuwbouw, uitbreiding van supermarkten, bestemmingsplanwijzigingen, haalbaarheidsanalyses, herontwikkeling van locaties en vastgoed. Bruno richtte BruZan bijna tien jaar geleden op, na waardevolle ervaring te hebben opgedaan bij grote bouwbedrijven. “Ik heb bij grote bouwbedrijven gewerkt waar ik waardevolle kennis en ervaring heb opgedaan in de wereld van projectontwikkeling.”

Betrokkenheid bij de gemeenschap

Hoewel BruZan Ontwikkeling is gevestigd in Leeuwarden, heeft Bruno, als geboren en getogen Franeker, een diepgewortelde band met de stad. Naast Hjoed yn it Park ondersteunt BruZan Ontwikkeling ook andere lokale evenementen en organisaties, waaronder de lokale voetbalclub en verschillende festiviteiten in Franeker. “Mijn inzet voor de gemeenschap gaat verder dan alleen financiële bijdragen; ik streef ernaar om actief deel te nemen aan het verbeteren en ondersteunen van de lokale samenleving.”

Het mooie van Hjoed yn it Park

“Een unieke mix van muziek, eten en een geweldige sfeer,” zegt Bruno. “De inzet van de vele vrijwilligers is bewonderenswaardig en essentieel voor het succes van dit toffe festival.” De diversiteit aan muziekgenres en de aanwezigheid van verschillende foodtrucks maken het festival aantrekkelijk voor jong en oud. “Persoonlijk geniet ik van een brede variëteit aan muziek, van Nederlandstalige hits tot de gezellige nummers die vaak te horen zijn. Dit festival biedt voor ieder wat wils, wat het zo speciaal maakt.”

Een blik op de toekomst

“Onze hoop voor de toekomst van Hjoed yn it Park is dat het zijn charme en toegankelijkheid behoudt,” vertelt Bruno. “Het moet een plek blijven waar iedereen welkom is, ongeacht leeftijd of achtergrond. De verschillende podia, muziekstijlen en eetgelegenheden moeten blijven bijdragen aan de gezellige en inclusieve sfeer waar het festival om bekend staat.”

Dank aan de sponsoren

Dankzij de steun van bedrijven zoals BruZan Ontwikkeling, blijft Hjoed yn it Park een vast ijk- en hoogtepunt op de evenementenkalender van Franeker waar iedereen, ieder jaar weer naar uitkijkt. Door Hjoed yn it Park te sponsoren, zorgen deze bedrijven ervoor dat ons fantastische evenement voor iedereen toegankelijk blijft. Wij bedanken BruZan Ontwikkeling voor de onmisbare steun, betrokkenheid en financiële bijdrage.

Ook Hjoed yn it Park sponsoren? Neem contact op door een e-mail te sturen naar: sponsoring@hjoedynitpark.nl. Samen kunnen we ervoor zorgen dat dit prachtige evenement blijft groeien en bloeien, voor de hele gemeenschap.