HJOED YN IT PARK

  • 00Dagen
  • 00Uren
  • 00Minuten
  • 00Seconden

STEINFORT

Over Steinfort

“Steinfort is meer dan alleen een bedrijf; het is een trots symbool van Franeker,” vertelt Gerlof, de directeur van Steinfort, terwijl hij naar de geschiedenis van het bedrijf kijkt. Al bijna 100 jaar is Steinfort in Franeker gevestigd, bekend om zijn innovatieve glasproducten en de diepe verbondenheid met de lokale gemeenschap.

Jelle Jan, de operationeel manager van Steinfort, voegt hieraan toe: “Wij werken in een drieploegendienst met een diverse groep werknemers, waaronder veel vrouwen. Ons team is flexibel en breed inzetbaar.” Steinfort is een bedrijf van mensen, waar samenwerking en ontwikkeling centraal staan. Respect, gelijkwaardigheid, doelen realiseren en plezier beleven vormen de kernwaarden van de organisatie. Bij Steinfort draait het niet alleen om productie, maar ook om het creëren van een inclusieve werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt.

Steinfort en Hjoed yn it Park

“Toen we werden benaderd om Hjoed yn it Park te sponsoren, wisten we meteen: hier moeten we aan bijdragen,” vertelt Gerlof. Voor Steinfort gaat sponsoring om meer dan alleen zichtbaarheid; het gaat om het ondersteunen van een evenement dat de gemeenschap verbindt en versterkt. “Hjoed yn it Park is een viering van diversiteit en verbondenheid,” benadrukt Jelle Jan. Als sponsor wil Steinfort bijdragen aan de culturele dynamiek van Franeker, waar mensen van alle leeftijden en achtergronden samenkomen om te genieten van muziek, eten en gezelligheid.

Muziek als bindmiddel

Naast hun betrokkenheid bij Hjoed yn it Park, delen de medewerkers van Steinfort een gezamenlijke passie voor muziek. “We hebben allemaal verschillende muzieksmaken, maar vooral herkenbare nummers uit de jaren ’80 en ’90 vinden we geweldig,” legt Jelle Jan uit. Voor de medewerkers is het niet alleen een festival, maar een gelegenheid om samen te komen, te genieten van bekende hits en elkaar beter te leren kennen buiten de werkplaats.

Groei en toekomst van Hjoed yn it Park

“We hopen dat Hjoed yn it Park blijft groeien en bloeien als een inclusief festival waar iedereen zich welkom voelt,” zegt Jelle Jan. Gerlof deelt deze visie. Steinfort ziet de toekomst van het festival rooskleurig in en heeft de ambitie om blijvend bij te dragen aan de culturele rijkdom van Franeker. En of ze zelf aanwezig zijn dit jaar? “Zeker, wel voor het eerst maar dit jaar zullen we het met z’n alleen meemaken!”.

Dank aan de sponsoren

Dankzij de hulp van bedrijven zoals Steinfort kunnen we ons geweldige evenement voor iedereen toegankelijk houden. We zijn Steinfort zeer dankbaar voor hun steun, betrokkenheid en financiële bijdrage!

Ook Hjoed yn it Park sponsoren? Neem contact op door een e-mail te sturen naar: sponsoring@hjoedynitpark.nl. Samen kunnen we ervoor zorgen dat dit prachtige evenement blijft groeien en bloeien, voor de hele gemeenschap.