/
Pubquiz XL

Pubquiz XL

Pubquiz XL met live band
Groove Jets

Was je er vorig jaar op de vrijdag bij? De pubquiz? Zo zeg, wat is hier lang over nagepraat. Wat een succes was dat! En precies om die reden doen we een 2e editie op vrijdag 5 juli met ook nu weer die fantastische live band uit Bolsward: 𝗚𝗿𝗼𝗼𝘃𝗲 𝗝𝗲𝘁𝘀!

‘Geweldig’. ‘Super’. ‘Ben ik bij!’. ‘Hoe en waar op te geven?’. Ho-ho-ho. Niet te hard van stapel lopen. Zoals in de titel al staat, het is onder voorbehoud. Want… stel nu dat Nederland op vrijdag de 5e juli om 21:00 de kwartfinale EK moet voetballen dan zenden we de wedstrijd op een groot scherm in het park uit met entertainment, hapjes en heul veul drankjes.

Mocht dit scenario uitkomen dan gaat de quiz niet door en krijgen alle teams die zich voor de Hjoed yn it Park Pubquiz XL hebben opgegeven hun inleg teruggestort.

Let op! Een groep kan bestaan uit 4 tot 6 personen

Borrel bestellen

Jullie kunnen dit jaar tijdens de pubquiz genieten van een heerlijke borrelplank of een schaal Nacho’s. Dit is alleen vooraf te bestellen en niet tijdens het evenement! Je kunt hiernaast je bestelling doorgeven, je ontvangt vooraf een tikkie. Mocht je nog vragen hebben horen wij die graag!

Menu:

Borrelplank bruin fruit: (vanaf 2 pers)
Fried chicken, pulled pork met mini pita broodjes, mini bamihapjes, mini kaassoufflés, mini kroketjes, mini frikandel

€20,- (extra persoon + €10,- p.p.)

Nacho’s mexican style
Pittige tomaten gehaktsaus, ui, jalapeños en cheddar cheese

€12,50

Nacho’s vega
Cheddar cheese, ui, tomatensalsa

€10,-