HJOED YN IT PARK

  • 00Dagen
  • 00Uren
  • 00Minuten
  • 00Seconden

SIJPERDA VERHUUR

Wie goed doet, goed ontmoet. Dat geldt zeker voor Sijperda Verhuur die een van de hoofdsponsors is van Hjoed yn it Park. De verhuurspecialist van het Noorden die ons muziekfestival ‘aankleedt’ met: kassawagens, lichtmasten, aggregaten, bouw- en dranghekken en toiletgroepen, geeft de komende 3 jaar een financiële ondersteuning die zorgt dat we van Hjoed yn it Park weer een geweldig succes kunnen maken. Om iets terug te doen, brengen we Sijperda Verhuur ook bij jullie onder de aandacht.

We vragen Vanessa Neumann naar het waarom van de sponsoring. Als marketingcoördinator bij Sijperda Verhuur is zij verantwoordelijk voor alle in- en uitgaande communicatie. “Hjoed Yn it Park is een evenement dat de gemeenschapszin versterkt en mensen samenbrengt,” zegt Vanessa. “Dat – en de gratis toegang voor iedereen – is alleen al een reden om dit zo geliefde festival te sponsoren.”

Betrokkenheid bij de gemeenschap

Met een vestiging aan de Edisonstraat in Franeker en 6 andere vestigingen in Friesland, heeft de hoofdsponsor sterke wortels in de regio en voelt het een grote verantwoordelijkheid om de lokale gemeenschap te ondersteunen. Sijperda Verhuur zit al 16 jaar in Franeker en sponsort op brede schaal meerdere events. “Het is prachtig om je zo te verbinden,” zegt Vanessa. “Daarbij is het ook een wisselwerking. Sijperda Verhuur heeft een speciale event-tak en dat is niet voor niets,” zegt Vanessa. “Jaarlijks zijn we op meer dan 500 events aanwezig. Variërend in grootte van kleine jaarmarkt tot Bevrijdingsfestival en Koningsdag.”

Over Sijperda Verhuur

Met meer dan 30 jaar ervaring is Sijperda Verhuur een vertrouwde naam in het Noorden van Nederland waar het gaat om de verhuur van bouwmachines en gereedschappen. Kwaliteit, flexibiliteit en een breed assortiment zijn de kernwaarden van het bedrijf. Daarbij bedient Sijperda Verhuur zowel professionals als particulieren en biedt oplossingen voor elke klus, groot of klein. “Onze kracht ligt in onze nabijheid en het professionele advies dat we bieden,’ zegt Vanessa, die sinds 2023 bij Sijperda verhuur werkzaam is.

Toegankelijkheid en gemak

Met 12 vestigingen verspreid over Noord-Nederland en een eigen transportdienst is Sijperda Verhuur altijd in de buurt. De vestigingen zijn van maandag tot en met vrijdag geopend, en enkele ook op zaterdagochtend. Bovendien kunnen klanten 24/7 online reserveren via de webshop.

Bedankt!

Dankzij de steun van bedrijven als Sijperda Verhuur, blijft Hjoed Yn it Park een vast ijk- en hoogtepunt op de evenementenkalender van Franeker waar iedereen, ieder jaar weer naar uitkijkt. En niet alleen dat. Door Hjoed Yn it Park te sponsoren, zorgen deze bedrijven dat ons fantastische evenement tevens voor iedereen toegankelijk blijft. Wij bedanken Sijperda Verhuur voor de onmisbare steun, betrokkenheid en financiële bijdrage en Vanessa voor haar tijd.

Ook Hjoed yn it Park sponsoren? Neem contact op door het sturen van een e-mail naar: sponsoring@hjoedynitpark.nl