/
Sponsor worden

Sponsor worden

Word een gewaardeerde sponsor van 'Hjoed yn it Park'

Bent u op zoek naar een unieke kans om uw bedrijf te verbinden met een levendige gemeenschap en uw zichtbaarheid te vergroten? Kijk dan niet verder dan ‘Hjoed yn it Park’ in het Stadspark Franeker! Dit populaire jaarlijkse evenement trekt een breed en divers publiek en biedt een uitstekend platform voor uw merk.

Als sponsor van ‘Hjoed yn it Park’ krijgt u de kans om deel uit te maken van een evenement dat cultuur, muziek en gemeenschapsgevoel viert. Uw merk zal zichtbaar zijn voor duizenden bezoekers en geassocieerd worden met een evenement dat staat voor kwaliteit, plezier en gemeenschapszin. Wij bieden verschillende sponsorpakketten, afgestemd op uw wensen en marketingdoelen.

Door sponsor te worden, profiteert u niet alleen van directe exposure tijdens het evenement, maar ondersteunt u ook de lokale gemeenschap en draagt u bij aan het voortbestaan van een geliefde traditie. U zult genieten van netwerkmogelijkheden, uw merk versterken en een positieve impact maken.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een partner te worden van dit fantastische evenement!

Bezoekers
0 +
Volgers
0 +
betrokkenheid
0 +
Bedrijven
0 +

Vergroot uw naamsbekendheid

Maatschappelijk verantwoord

Gratis consumptiemunten

Bereik nieuwe potentiële klanten

100% fiscaal aftrekbaar

Vergroot uw netwerk

SPONSOR BROCHURE

Heb je vragen en/of opmerkingen over het sponsorschap? Neem dan contact met ons op via de onderstaande mogelijkheden

Bedrijven die je voor gingen